Всички категории

Машина за полиране на двойна повърхност

Ти си тук : Начало>Продукти>Серия машини за прецизно притискане/полиране>Машина за полиране на двойна повърхност

Машина за прецизно полиране
YH2M8436B Прецизна вертикална машина за двойно повърхностно полиране/полиране

YH2M8436B Прецизна вертикална машина за двойно повърхностно полиране/полиране


Това оборудване се използва главно за шлифоване и полиране от двете страни на успоредната повърхност на тънки метални и твърди крехки неметални части, като силиций, сапфирен кристал, керамика, оптично стъкло, кварцов кристал и други полупроводникови материали.

Разследване
Технически знаци

Техническа характеристика:
● Машината е на принципа на движение с четири планетарни зъбни колела.
● Тази машина приема начина на повдигане на вътрешния зъбен венец. Цилиндърът избутва спиралната гърбица, за да задвижва повдигането на зъбния венец, когато се качва и спуска. Той се управлява от устройство с три ръчни клапана, което е инсталирано от дясната страна. Зъбният венец може да се регулира.
● Двумоторно задвижване. Основният мотор задвижва горната припокриваща плоча, долната припокриваща плоча и вътрешния зъбен венец да се въртят с поредица от променливи скорости, а слънчевото колело се задвижва от спомагателния двигател. И главният, и спомагателният двигател са преобразуватели на честота. Долната припокриваща плоча, вътрешното зъбно колело и слънчевото колело се въртят в една и съща посока, но горната припокриваща плоча в обратната посока.
● Машината е снабдена с предпазен заключващ цилиндър, когато горното прилепване се издигне до ограничението нагоре, вкарващата плоча излиза, за да предотврати падането й, така че да се гарантира безопасността на оператора и оборудването.
● PLC управлението е гъвкаво и надеждно.
● Той използва сензорен екран като интерфейсно устройство човек-машина, което показва алармата и в реално време информация за състоянието на машината, той е много приятелски настроен и с голямо количество информация.

Приложение
Устройството може да бъде обработено като детайл, включително вентилна плоча, вентилна плоча, фрикционна плоча, твърд уплътнителен пръстен, бутален пръстен на цилиндър, лопатки на маслена помпа, силиций, германий, кварцов кристал, стъкло, керамика, сапфир, галиев арсенид, литиев ниобит и др.

Производителност

Спецификация

Точка

YH2M8436B

Размер на чинията(OD* ID*THK)

φ1140xφ375x45mm

Спецификации на планетарни колела

P=15.875 Z=84

n Планетарно колело Кол

3≤n≤5

Максималният размер на детайла

(Диагонал на правоъгълник 360 мм)

Минималният THK

0.4mm

Плоскост на заготовката

≤0.008mm(φ200)

Полиране на плоскост на детайла

≤0.005mm(φ200)

Грапавост на обработвания детайл

≤Ra0.15μm

Полиране на грапавост на детайла

≤Ra0.125μm

Размер (L * W * H)

1800x1500x2650mm

Тегло

3000kg


СЪОБЩЕНИЕ