Всички категории

Машина за полиране на двойна повърхност

Ти си тук : Начало>Продукти>Серия машини за прецизно притискане/полиране>Машина за полиране на двойна повърхност

Полираща машина
Машина за полиране с двойна повърхност YH2M13B-9L

Машина за полиране с двойна повърхност YH2M13B-9L


Това оборудване се използва главно за шлифоване и полиране от двете страни на успоредната повърхност на тънки метални и твърди крехки неметални части, като силиций, сапфирен кристал, керамика, оптично стъкло, кварцов кристал и други полупроводникови материали.

Разследване
Технически знаци

Техническа характеристика:
● Машината е на принципа на движение с четири планетарни зъбни колела.
● Тази машина приема начина на повдигане на вътрешния зъбен венец. Цилиндърът избутва спиралната гърбица, за да задвижва повдигането на зъбния венец, когато се качва и спуска. Той се управлява от устройство с три ръчни клапана, което е инсталирано от дясната страна. Зъбният венец може да се регулира.
● Двумоторно задвижване. Основният мотор задвижва горната припокриваща плоча, долната припокриваща плоча и вътрешния зъбен венец да се въртят с поредица от променливи скорости, а слънчевото колело се задвижва от спомагателния двигател. И главният, и спомагателният двигател са преобразуватели на честота. Долната припокриваща плоча, вътрешното зъбно колело и слънчевото колело се въртят в една и съща посока, но горната припокриваща плоча в обратната посока.
● Машината е снабдена с предпазен заключващ цилиндър, когато горното прилепване се издигне до ограничението нагоре, вкарващата плоча излиза, за да предотврати падането й, така че да се гарантира безопасността на оператора и оборудването.
● PLC управлението е гъвкаво и надеждно.
● Той използва сензорен екран като интерфейсно устройство човек-машина, което показва алармата и в реално време информация за състоянието на машината, той е много приятелски настроен и с голямо количество информация.

Дело за кандидатстване:
Устройството може да обработва детайли, включително силиций, сапфирен кристал, керамика, оптично стъкло, кварцов кристал и други полупроводникови материали и др.

Производителност

Спецификация

Точка

YH2M13B-9L

Размер на чинията(OD* ID*TH)

φ978xφ558x45mm

Спецификации на планетарни колела

DP=12 Z=108

 Планетарно колело Кол

3≤n≤9

Максималният размер на детайла

200 мм (правоъгълен диагонал 200 мм)

Минималният THK

0.4mm

Плоскост на заготовката

≤0.008mm(φ200)

Полиране на плоскост на детайла

≤0.005mm(φ200)

Грапавост на обработвания детайл

≤Ra0.15μm

Полиране на грапавост на детайла

≤Ra0.125μm

Размер (L * W * H)

1650x1300x2650mm

Тегло

2600kg


Други категории
    СЪОБЩЕНИЕ